Toernooien

Gedurende het jaar organiseert T.V. de Rietstap een aantal verschillende toernooien. Deze vinden meestal gedurende vaste tijdstippen in het jaar plaats.

Op deze pagina zal, zodra inschrijven kan, ook een link komen met meer informatie en mogelijkheden tot inschrijven.

Voor vragen over toernooien kan je een mailtje sturen naar de wedstrijdcomissie

Clubkampioenschappen Enkel

Elk jaar weer moet er gevochten worden om te kunnen beslissen wie nou echt de beste speler van de Rietstap is. Je wordt ingedeeld in een poule van je eigen speelniveau, zodat je altijd leuke potten speelt! Het aantal potten is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Deze clubkampioenschappen zijn meestal voor de zomervakantie

Clubkampioenschappen Mix + Dubbel

Spelen in teamverband blijft altijd erg belangrijk; je leert goed communiceren, je hebt een belangrijke positie aan het net, en de tactiek is even nét wat anders dan bij het enkelspel. Ook bij deze kampioenschappen wordt je weer ingedeeld in een poule van je eigen niveau. Zo heeft iedereen kans op een mooie prijs! De clubkampioenschappen mix + dubbel worden vaak samen gehouden, na de zomervakantie.

Tryout: Laddercompetitie!

We willen met een nieuw soort toernooi beginnen; de laddercompetitie! Bij deze variant schrijf je je individueel in, en kan je andere mensen uitdagen en op deze manier de ladder opklimmen! De wedstrijdcommissie komt zo snel mogelijk met verdere informatie.